Luchthavenbenodigdheden zijn alle voorwerpen die bestemd zijn om te worden verkocht, gebruikt of ter beschikking gesteld, voor om het even welke doelen of activiteiten in om beveiligingsredenen beperkt toegankelijke zones van luchthavens, behalve voorwerpen die door andere personen dan passagiers worden meegenomen.

Doelgroep:

De opleiding herhaling Medewerker luchthavenbenodigdheden is bestemd voor diegene die een geldig certificaat Medewerker luchthavenbenodigdheden heeft en onbegeleide toegang heeft tot luchthaven benodigdheden, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd of betrokken zijn bij het vervoer en/of de behandeling daarvan.

Taal: Nederlands

Duur van de opleiding:

  • 1-2 uur

Toelatingseisen:

De cursist moet in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker luchthavenbenodigdheden. Een andere opleiding is niet nodig.

De cursisten moeten ook in bezit zijn van een geldige Nederlandse VOG of VGB en ID. De afgiftedatum van de VOG of VGB wordt door PMT opgevraagd bij de inschrijving.

De prijs voor deze opleiding is € 30,- per persoon (excl. btw)

Duur van de opleiding:

De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen en een voice-over waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de opleiding op elk moment worden onderbroken. Als de opleiding daarna opnieuw wordt gestart, gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Omschrijving:

Bij een positieve uitslag van het examen ontvangt u het certificaat Medewerker luchthavenbenodigdheden en mag u controles uitvoeren op de luchthavenbenodigdheden bij een Erkend leverancier of Bekend leverancier luchthavenbenodigdheden.

PMT verzorgd deze opleiding in-company (bij u op locatie) maar ook als E-learning. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden laat het ons dan weten via info@pmt-aviation.com.

Om deze opleiding te mogen verzorgen moet het opleidingsinstituut en het opleidingsprogramma aan een aantal strenge eisen voldoen, gesteld door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Op de naleving van deze eisen wordt door de KMar toezicht gehouden.

Certificering:

De opleiding wordt afgesloten met een test. Bij een slagingspercentage van 80% of hoger ontvangt men een certificaat.

Geldigheidstermijn: 12 maanden

Wettelijke grondslag: Deze door PMT ontwikkelde opleiding is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Opleidingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

Informatie aanvragen

Contact Form Bestel Knop Training no language (#31)