Doelgroep

De online herhalingsopleiding Medewerker Luchtvracht is bestemd voor degenen die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij het vervoer of de behandeling van luchtvracht en in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchtvracht.

Taal: Nederlands, Engels

Prijs: € 29,00 ex. BTW

Structuur van de training:

Deze E-learning bestaat uit een aantal modules en neemt ongeveer 1-2 uur in beslag. De opleiding wordt afgesloten met een korte test.

De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen en een voice-over waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de opleiding op elk moment worden onderbroken. Als de opleiding daarna opnieuw wordt gestart, gaat deze verder op het punt waar men gebleven is.

Toelatingeisen: 

De cursist moet een in bezit zijn van een geldige basis certificaat en moeten beschikken over een geldige Nederlandse VOG of VGB.

Certificering:

De online opleiding wordt afgesloten met een test. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt men een digitaal certificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van de herhalingsopleiding is voldaan.

Geldigheidstermijn: 12 maanden.

Wettelijke grondslag:

Deze door PMT ontwikkelde E-learning opleiding is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

PMT Ground Crew Training Centre
PMT GCTC is een, door de Minister van Justitie en Veiligheid, erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

De voordelen van E-learning opleidingen:

  • De opleiding is te volgen op ieder apparaat met een internetverbinding en een browser
  • De medewerker kan zelf zijn/haar tempo bepalen
  • Het PMT opleidingsportaal geeft de werkgever inzicht in alle behaalde certificaten van de medewerkers en de geldigheidsduur van de certificaten. De werkgever besluit, om de werknemer toegang te geven tot dit portaal.
informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Contact Form Training nl,en (#4)