OVER PMT

PMT Aviation heeft als missie: to be the better alternative

Binnen de concurrerende luchtvaart branche bieden wij onze klanten betere kwaliteit, betere tarieven en betere service. Door als een solide team samen te werken, waarbij we streven naar perfectie, overtreffen we onze concurrentie en voorzien we onze klanten van: the better alternative.

Om onze uitdagende missie te kunnen waarmaken, gelden binnen onze organisatie een aantal kernwaarden. Kernwaarden die weergeven wie we zijn en hoe we werken.

PMT Aviation

Kwaliteit

Kwaliteit is synoniem met diensten en producten van PMT, personeel is goed opgeleid, professioneel en goed voorbereid op zijn/haar taak. Toch streven wij iedere dag weer naar verdere verbetering van onze kwaliteit. Dat ziet u terug in de operatie. Onze producten en diensten kloppen.

Guestology

Guestology is het leidmotief. Onze klanten voelen zich welkom, worden met aandacht tegemoet getreden en optimaal gefaciliteerd. Wij hebben persoonlijk contact met onze klanten. Onze klanten zijn geen nummer. We overleggen welke op maat gesneden dienstverlening het beste aansluit bij de wensen van de klant.

Pionieren

Wij zijn doortastend en wendbaar, niet bang voor uitdagingen en gebruiken onze diepgaande kennis om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. We handelen met durf en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden onze dienstverlening verder te ontwikkelen en ons bedrijf en medewerkers te laten groeien.

Eenheid

Wij werken nauw samen binnen de hele groep en met onze klanten en partners. We bouwen stevige relaties die gebaseerd zijn op wederzijdse samenwerking en vertrouwen. Wat we beloven komen we ook na.

Plezier in werk

Plezier in werk is geen bijzaak of een toevallig gevolg van omstandigheden buiten onze macht. Er wordt geïnvesteerd en gefaciliteerd om personeel zich thuis te laten voelen bij PMT. PMT is niet alleen het beste bedrijf maar ook het leukste.