OVER PMT

PMT Aviation

Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk biedt PMT Aviation gespecialiseerde diensten aan op en rondom luchthavens in binnen- en buitenland. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring in de luchtvaart zijn wij uw betrouwbare partner. Wij bieden onze klanten betere kwaliteit, betere tarieven en betere service oftewel the better alternative.

WERKEN BIJ PMT

PMT Aviation

Vacatures

Wil je werken in een dynamische internationale omgeving en wil je bijdragen aan een velligere wereld? Ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Kijk dan of er bij onze vacatures een aanbod zit waar jouw kwaliteiten op aansluiten! We stellen hoge eisen om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Daarom hebben we ook een serieus aanbod en de intentie langdurig met elkaar te blijven samenwerken.

Meer info

NIEUWS

Nieuwe structuur voor de opleidingen vervoer gevaarlijke stoffen door de lucht

Naar aanleiding van de per 1 juli jl. ingevoerde nieuwe structuur voor de opleidingen vervoer gevaarlijke stoffen door de lucht heeft PMT een nieuwsbrief gepubliceerd waarin de nieuwe structuur van DG opleidingen wordt toegelicht en de relatie met de eerder geldende opleidingen (zoals Cat 6 en bv Cat 10) wordt

Lees verder ...
IATA Dangerous Goods Training Guidance

IATA Dangerous Goods Training Guidance bevat alle informatie over de nieuwe structuur van de opleidingen gevaarlijke stoffen, zoals ook in Nederland per 1 juli 2023 verplicht.

Lees verder ...

CONTACT

PMT Aviation