OVER PMT

PMT Aviation

Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk biedt PMT Aviation gespecialiseerde diensten aan op en rondom luchthavens in binnen- en buitenland. Met ruim 30 jaar kennis en ervaring in de luchtvaart zijn wij uw betrouwbare partner. Wij bieden onze klanten betere kwaliteit, betere tarieven en betere service oftewel the better alternative.

Training

Sinds 1990 zijn wij marktleider in het geven van luchtvaartgerelateerde trainingen. Dit doen wij zowel in binnen- als buitenland. De trainingen worden gegeven bij ons op Schiphol-Rijk of bij u op locatie. Daarnaast hebben wij een breed aanbod in e-learning.

Aviation Security

Wij zijn gespecialiseerd in beveiligingsdiensten op en rondom de luchthavens. PMT Aviation is uw security specialist als het gaat om passagiers- en bagagecontrole, controle van luchtvracht, toegangscontrole in het warehouse en het doorzoeken van vliegtuigen.

Explosive Detection

Wij zijn de meest ervaren partij als het gaat om de opsporing van explosieven. Hiervoor kunnen wij diverse methoden inzetten, namelijk explosieve speurhonden (EDD), X-Ray en luchtsporenonderzoek (ETD).

Consultancy 

Wij zijn dé adviseur omtrent de veiligheid en beveiliging van luchtvracht, vlucht- en luchthavenbenodigdheden.

PMT Aviation vliegtuig

Om u van dienst te kunnen zijn gaan wij graag uitdagingen aan

PMT Aviation

WERKEN BIJ PMT

PMT Aviation

Vacatures

Wil je werken in een dynamische internationale omgeving en wil je bijdragen aan een velligere wereld? Ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Kijk dan of er bij onze vacatures een aanbod zit waar jouw kwaliteiten op aansluiten! We stellen hoge eisen om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Daarom hebben we ook een serieus aanbod en de intentie langdurig met elkaar te blijven samenwerken.

Meer info

CONTACT

PMT Aviation

NIEUWS

De nieuwe indeling DG IATA modulair opleidingen

De nieuwe indeling van de door IATA modulair ontwikkelde opleidingen op het gebied van gevaarlijke stoffen wordt in Nederland gevolgd door het Directoraat-generaal Luchtvaart en Maritieme zaken.

Lees verder ...