Als luchtvracht onveilig wordt aangeboden of onveilig geworden is, dan dient de luchtvracht onderzocht te worden. Afhankelijk van de toegepaste onderzoeksmethode is een training noodzakelijk. De specialisatie training controleur X-Ray is bestemd voor de medewerkers die beveiligingsonderzoeken luchtvracht uitvoeren met behulp van de X-Ray.  De vaardigheden binnen deze groep dienen op peil gehouden te worden middels het maandelijks aantoonbaar volgen van de online operatortraining X-Ray.

Doelgroep:

De online operatortraining X-Ray is bestemd voor diegene die beveiligingsonderzoeken uitvoeren met behulp van X-Ray apparatuur aan luchtvracht en die de opleiding controleur luchtvracht specialisatie X-Ray succesvol hebben afgerond.

Tijdens de online training worden beelden ter beoordeling aangeboden die gebaseerd zijn op werkelijke afbeeldingen van X-Ray onderzoek van luchtvracht. De training is web based.

Taal: Nederlands, Engels

Duur van de opleiding:

  • Minimaal 1 uur per maand

Toelatingeisen:

Geen

De prijs voor deze opleiding is € 245,- per persoon (excl. Btw) per jaar.

Voor iedere cursist dient een jaarabonnement te worden afgesloten, dat is aangepast aan de daadwerkelijk type X-Ray apparatuur, waar in de praktijk mee wordt gewerkt.

Informatie aanvragen

test js Contact Form Training nl,en (#6)