Wie is PMT Aviation?

Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk biedt PMT gespecialiseerde diensten aan, op en rondom luchthavens in binnen- en buitenland. PMT heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Er zijn zo’n 180 mensen bij en voor ons werkzaam. Hiervan bestaat het grootste gedeelte uit Beveiligers. We zien onszelf als MKB-bedrijf; er is een platte structuur en we kunnen snel schakelen.

De HR-afdeling bestaat uit twee part-time Administratief HR-medewerkers en een HR-/Payrollspecialist. Daarnaast hebben we op dit moment een vacature open staan voor een Recruiter. De afdeling wordt aangestuurd door de Manager Security.

Wie zoeken we?

Als HR-afdeling willen we professionaliseren en onze kwaliteit naar een hoger niveau tillen. In deze nieuwe functie zoeken we een ervaren HR-adviseur die als zelfstarter diverse zaken gaat oppakken. Je vindt het leuk om iets te ontwikkelen en op te bouwen. Je houdt ervan om zelfstandig te opereren en hebt weinig aansturing nodig. Hiervoor is het van belang dat je over minimaal 5 jaar HR-ervaring op HBO-niveau beschikt. Je kent de ins en outs van het HR-vak. Je bent dus ook goed op de hoogte van actuele HR-gerelateerde wet- en regelgeving (Wet Poortwachter, WAB, WAZO, algemeen arbeidsrecht, etc.). Daarnaast heb je een sterke en kritische persoonlijkheid. We horen graag jouw mening en je komt met eigen ideeën.

We zoeken iemand die zich graag voor langere tijd (we denken dan aan minimaal 3 jaar) wil committeren aan PMT, zodat je voldoende tijd hebt om van jouw ‘projecten’ iets moois en duurzaams te maken.

Aangezien PMT niet alleen in de buurt van Schiphol werkzaam is, maar bijv. ook op Maastricht Aachen Airport, ga je ook graag enkele keren per maand naar onze verschillende locaties.

En als laatste is het een pré als je affiniteit hebt met administratieve processen, zodat je kunt meedenken met de Administratief HR-medewerkers. Je bent zelf ook accuraat in de uitvoering van je werk.

We vinden het belangrijk dat je bewust kiest voor een MKB-organisatie met korte lijnen en een grote eigen verantwoordelijkheid. We hebben geen vergadercultuur, wèl verwachten we een hands-on-mentaliteit. We zoeken iemand die resultaatgericht is.

 • Minimaal 5 jaar brede HR-kennis en -ervaring op HBO niveau
 • Goed op de hoogte van actuele HR-gerelateerde wet- en regelgeving
 • Zelfstarter
 • Sterke & kritische persoonlijkheid
 • 28 uur/week beschikbaar

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag om allerhande HR-zaken op te pakken. Zo ga je bijv. functieprofielen opstellen. En wat te denken van een personeelshandboek? Ook willen we graag dat de AVG-wetgeving wordt opgepakt. Daarnaast zul je het verzuimbeleid verder vorm geven en uitwerken. De verzuimbegeleiding zelf zal ook een groot onderdeel uitmaken van jouw takenpakket.

De werving & selectie van nieuwe medewerkers (voornamelijk Beveiligers MBO-2 niveau) zal hoofdzakelijk worden belegd bij de nieuw aan te nemen Recruiter. Voor de werving & selectie van andere (kantoor-)functies bij PMT zul jij verantwoordelijk zijn (al dan niet in samenwerking met de Recruiter).

Verder ben je gesprekspartner voor onze teamleiders en managers en houd je je bezig met algemene HR-vraagstukken.

Wat bieden we je?

 • Een verantwoordelijke, afwisselende baan voor 28 uur/week
 • Salarisindicatie; €3.500-€4.000 bruto/maand o.b.v. 40 uur (fulltime dienstverband)
 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Herken je je in bovenstaand profiel en wil je graag je bijdrage leveren aan de professionalisering van de HR-afdeling, stuur dan vóór 1 augustus je CV èn motivatie naar recruitment@pmt-aviation.com.

In de weken 31 en 32 zullen de gesprekken plaatsvinden (ben je dan op vakantie? Laat het ons even weten). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tessa van Hulst (Manager Security) via tel. 06-48215375.