Wie is PMT Aviation?

Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk biedt PMT gespecialiseerde diensten aan, in binnen- en buitenland, op het gebied van aviation. Er zijn zo’n 200 mensen bij en voor ons werkzaam. Hiervan bestaat het grootste gedeelte uit beveiligers. Onze medewerkers controleren passagiers, bewaken en doorzoeken vliegtuigen, screenen vracht met behulp van X-Ray apparatuur of werken als explosieven speurhondengeleider. Met elkaar dragen we bij aan een veiligere maatschappij. Hier zijn we trots op!

Wat ga je doen?

Rotterdam The Hague Airport is een dynamische werkomgeving. Door een toenemend aantal vluchten wordt het steeds drukker aan airside. Daarom is het van groot belang dat zaken ordelijk en veilig verlopen, zodat Rotterdam The Hague Airport ook in de toekomst een veilige luchthaven blijft. Om onveilige situaties te voorkomen, gelden er speciale regels en voorschriften waar iedereen, die werkzaamheden op de luchthaven verricht, zich aan dient te houden.

We zijn opzoek naar toezichthouders die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Als toezichthouder houd je toezicht op bouwwerkzaamheden op Rotterdam The Hague Airport. Je ziet toe op de naleving van het luchthavenreglement en de veiligheid. Indien je signaleert dat men zich niet aan het luchthavenreglement of de veiligheidsvoorschriften houdt dan spreek je mensen hierop aan en rapporteer je dit onmiddellijk.

Wie ben jij?

  • Je bent proactief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we je?

  • Een leuke baan in een dynamische omgeving voor 32-40 uur per week (maandag t/m zaterdag);
  • Uurloon van €11,60 per uur exclusief toeslagen
  • €0,19 per kilometer aan reiskostenvergoeding;
  • Bij goed functioneren de mogelijkheid om op kosten van PMT de beveiligingsopleiding te volgen!

Heeft bovenstaande functie je interesse gewekt? Stuur dan je volledige CV en motivatie op naar recruitment@pmt-aviation.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze Recruiter Catharina van der Wal 06-25530503.